VIRKER NESTEN FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

JEG ER I NEW YORK !!!
Har faktisk ikke gått helt opp for meg at jeg er her, men det er jeg visst. Spiste deilig frokost i dag, var på guidet busstur, besøkte naturhistorisk museum og sist men ikke minst, så har jeg shoppet en god del allerede. Klokken er nå 06:35 hjemme i Norge, men her er den kun 00.35. I morgen skjer det ikke så mye for min del. Mange av elevene skal til Woodstock, men jeg har ikke så stor interesse av det, så jeg valgte å ikke bli med. Så vi som ikke skal dit, har en helt ledig dag i morgen. Stikkordet er vel; shopping.

Meg og Alvilde, greit stoka på flyet. Kan jo avsløre at det var ett stykk lang og kjedelig flytur. Har blitt så vandt til å være på fly, så det føles ut som om bakken vaier når jeg går. Uansett om det er trygt nede på bakken, eller om det er oppe i etasjene på hotellet. Litt ekkel følelse.... Men det viktigste er at vi er fremme og har det supert. Skal vise dere alt jeg allerede har shoppet i morgen tidlig. Nå skal jeg nemlig legge meg. Er utslitt og har vondt i bena allerede etter denne ene dagen med shopping. Bra jeg har kjøpt meg gode sko!!


TAXI !!!!


Denna karen her chiller ganske greit på jobb... fornøyd var han også!


Var helt vildt å stå oppe på Empire State Building med denne utsikten. Fantastisk opplevelse, og i tillegg på kvelden.. sykt.
Men det blåste no værre, noe som gjorde det veldig vanskelig å ta bilder. Pluss at det var umulig å få et bilde av seg selv der oppe. 


 

Én kommentar


Stine Hoas
-21.04.2013 kl:10:01


Åh, så heldig du er! Kos deg masse, fine deg!

Skriv en ny kommentar