CHRISTINA MURPHY ANDERSEN

Mitt navn er Christina Murphy Andersen og jeg ble født 29. mai 1993 på Kongsberg sykehus. Jeg er oppvokst i Kongsberg og har bodd der nesten hele livet. Nå bor jeg i Oslo, på flotte St.Haugen, og trives veldig. Jeg blir boende i Oslo minst tre år, men ganske sikkert mye lengre. I tre år skal jeg studere ved NSKI(Norsk skuespillerinstitutt) og håper at jeg kan følge drømmen min og leve av å være skuespiller. 

Gjennom skoleåret 2012/2013 bodde jeg på internat i Sandefjord, hvor jeg gikk på Skiringssal folkehøyskole. Der studerte jeg teater og musikal, og var med på å sette opp stykket Kardemommeby hvor jeg var en av røverne, Kasper. Det var ett utrolig flott og lærerikt år som jeg aldri kommer til å glemme. Fikk mange nye venner for livet og masse flotte opplevelser og minner som jeg tar med meg videre. 
På videregående gikk jeg vg1 elektro, vg2 IKT-servicefag og vg3 påbygg. I matematikk fikk jeg dessverre karakter 1, så dette faget driver jeg å tar opp igjen. 

Om vinteren står jeg på ski og snowboard. Jeg begynte på snowboard da jeg var lita jente og startet sakte men sikkert å lære meg litt twintip når jeg ble eldre. Så nå føler jeg at jeg mestrer begge deler veldig fint. I tillegg så jobber jeg i Kongsberg skisenter og har gjort det siden høsten 2009. Der trives jeg utrolig godt, og gleder meg alltid til å starte en ny sesong med de flotte folka jeg jobber med.

Jeg har spilt håndball siden jeg var fem år, men måtte dessverre gi meg som 19-åring da laget raknet og ingen spillere ble igjen da flesteparten av jentene flyttet i alle retninger. Håndball er noe jeg virkelig savner og godt kunne tenke meg å spille igjen, men som jeg ikke har tid til. 

I påskeferien 2010 ble jeg lagt inn på sykehus hvor jeg ble diagnosert en sykdom for livet. Det kan du lese om her.

Lurer du på noe annet er det bare å spørre.


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar